29 september 2017

We Lijken Zo Vreselijk Veel Op Elkaar!

Feline en Marley zijn natuurlijk het bekende duo van FelineHoi! Een reactie van Feline op haar 6e plek in de Equine 500 van 2017:

"Bedankt!"
"Ik vind het zelf ook echt enorm gaaf en had nooit verwacht zó hoog te eindigen!"

Equine 500: Vertel eens wat over jezelf en je werkwijze?
Feline: Oei een stukje over mijzelf is altijd moeilijk om te vertellen, maar ik zal het proberen. ☺️ Van andere hoor ik altijd eerder hoe onze werkwijze is dan dat ik hem zelf doorheb; "met plezier laten zien hoe ver je kan komen met je paard, hoe echt wij zijn."

Equine 500: Waar komt je passie vandaan?
Feline: De passie voor mijn pony Marley en het samenwerken met hem, put ik uit het feit dat wij zo vreselijk veel op elkaar lijken. We zijn beide geen "personen" om elke dag te dressuren, of überhaupt elke dag te rijden. De afwisseling is waar wij ons plezier uit halen en waar wij ook scherp door blijven. Maar we genieten beide wel het meeste van een sprongetje in het bos maken 😀

Equine 500: Je komt vaak op evenementen, hoe kunnen jullie daar zo goed presteren?
Feline: Tijdens evenementen kunnen we elkaar geruststellen en blijven we met zes voeten op de grond staan. Mensen vragen altijd of ik het niet spannend vind, of dat Marley het niet spannend vindt? Maar nee, we genieten en we blijven beide de rust zelve waardoor we altijd top kunnen presteren. 

Equine 500: Je bent razend populair met het Youtube kanaal FelineHoi wat is het geheim?
Feline: Marley is natuurlijk een leuke verschijning, en of iemand nou niks met paarden heeft, of op erg hoog niveau wedstrijden rijdt; iedereen is fan van hem! Samen laten we zien hoe het leven eruit ziet van een eigen paard hebben, waar je zelf hard voor gewerkt hebt en nog steeds hard voor werkt. Daar hoort alles bij; successen en verliezen, maar denk ook aan specifiekere dingen als; een brand op stal hebben en hoe daar mee om te gaan, vervelende kwaaltjes waar de dierenarts voor moet komen, nieuwe spullen uittesten en ga zo nog maar door. 

Equine 500: Heb je nog iets om toe te voegen?
Feline: Marley is mijn beste maatje en dat zal hij altijd blijven. Ik heb geluk dat ik mijn uit de hand gelopen hobby samen met hem mag uitwerken!


Super bedankt Feline voor je reactie! Voor ons is het helemaal duidelijk waarom jij in de top 10 staat. Ga zo door!! 👍👍

Feline op evenementen!
Hoe gaaf is het dat Feline ook regelmatig te vinden is op diverse evenementen. Zo zal ze tijdens het bezoek van de Spaanse Rijschool in Ahoy Rotterdam aanwezig zijn. 

Lijkt het je helemaal te gek om de prachtige Lipizzaners, die onder andere de Piaffe, Levade, Courbette en Capriole perfect beheersen, live te zien? Kom dan op 27, 28 of 29 oktober naar Ahoy Rotterdam! Boek dan snel want voorgaande jaren waren de shows helemaal uitverkocht.Geen opmerkingen:

Een reactie posten