11 april 2017

Wie mij het meest heeft geïnspireerd? | Door Patty Prins

Onder andere de persoon van deze uitspraak:
"Springen is het Zwitser leven-gevoel!"
~ Frans van der Ent


Een van de genomineerden uit de Equine 500 die we graag naar voren halen is Patty Prins, van haar kregen we dit stukje:"Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Patty Prins en ben actief in de paardensport. Ik rij M dressuur en B springen, zelf geef ik privé- en groepslessen. 
Al vanaf jongs af aan ben ik besmet met het paardenvirus en na de middelbare school ben ik naar NHB Deurne gegaan.

Frans van der Ent heeft mij geïnspireerd, met een dosis humor bracht hij zijn passie over aan de leerlingen. Een aantal citaten waren dan ook:


"Springen is net als dressuur rijden alleen kom je af en toe een houtje tegen"


"En dan poppelepee je lekker door het parcoursje heen"


"Echt paardrijden leer je tijdens de springles, al dat figuurzagen ...!". 

Vijf jaar geleden heb ik Eppo gekocht een Tenerife VDL met als doel om door het parcoursje te “poppelepeeën”.

Natuurlijk weet ik dat de basis belangrijk is en daar kwam Dennes Mieras, mijn trouwe, enthousiaste instructeur die mij echt heeft leren paardrijden. Dennes heeft mij geïnspireerd, omdat hij geduldig is en weet waar hij mee bezig is. Ondertussen heeft hij ons al naar het M1 gebracht en geeft hij ons het gevoel dat er nog steeds meer uit te halen is, ondanks dat ik en mijn paard zo’n goede 20 cm verschillen, gaat het om de techniek bij Dennes en niet om de kracht!"

Graag bedanken wij Patty heel hartelijk voor haar inbreng! 👍👍

Zij deelt in iedergeval haar passie met net zoveel plezier bij Stal AlblasZie onderstaande citaat!​​​​​​​​​​​​​​