10 april 2017

Hoe Ons Verhaal Mijn Verhaal Werd | Lizanne Bouwmeester

"3 weken voor we gingen samen wonen verloor ik mijn vriend, David, tijdens een auto-ongeval. Ik kan er een heel boek over schrijven, maar laten we zeggen dat je mooie leven plots in één grote nachtmerrie veranderd. 

David was ook een paardenliefhebber en onze grootste droom was samen een eigen bedrijf op te starten in de paardenwereld. Na heel erg diep gezeten te hebben wisten mijn paarden mij er door te sleuren en terug de kracht te geven om verder te knokken. 
Ik besloot om toch onze droom werkelijkheid te laten worden en startte mijn eigen bedrijf op ter ere van hem."


Wij van Equine 500 zijn blij dat iemand Lizanne nomineerde. Deze persoon schreef:
 "als je het verhaal achter haar team "be the light" weet." 
Welk verhaal? Hier wilden we meer van weten! 

Wij zijn ontzettend geraakt door het verhaal van Lizanne, maar ook geïnspireerd! Daarom delen wij graag haar verhaal, en dat van David!

 

Inmiddels heeft Lizanne een prachtig bedrijf opgericht. Horsetraining 'Be the light', wetende dat ze dit niet alleen doet, maar met een engel op haar schouder.✨
Met "Be the light" geeft Lizanne onder andere trainingen op het gebied van vrijheidsdressuur, bitloos rijden en hoe je een connectie krijgt met je paard. 


Namens het team van Equine 500 willen wij Lizanne en haar medewerkers heel hartelijk bedanken voor de medewerking! 👍Wil je meer leren over Lizanne, haar verhaal en "Be the light" dan kun je hen ook volgen via Facebook.